Tietoa yrityksestä


Yhtyneet Medix Laboratoriot Oy on suomalainen, laajan laboratoriovalikoiman palveluyritys. Tuotamme vuosittain yhteensä n. 3,5 miljoonaa laboratoriovastausta palvellen koko Suomen terveydenhuoltoa. Asiakkainamme on mm. yksityisen sektorin lääkäriasemia, julkisen sektorin sairaalalaboratorioita ja perusterveydenhuollon toimijoita. Maailman antidoping toimisto (WADA) on hyväksynyt dopinglaboratoriomme yhdeksi maailman 32 dopinglaboratoriosta, joten tuotamme dopingtestausta sekä kansallisesti että kansainvälisesti. Lisäksi palvelemme yksityishenkilöitä suoraan MedixLab Kotinäyte –palvelun kautta.

Laatu on keskeinen toimintaamme ohjaava tekijä, ja laboratoriomme osoittaa pätevyytensä erikoisaloittain Turvallisuus- ja kemikaaliviraston yksikkö FINAS’ille vuosittain.

Aloitimme etänäytepalvelun vuonna 2014, jolloin palvelu avautui kunnille ja yhteisöille Telelab.fi -palveluportaalissa. Seuraavana vuonna etänäytteenottopalvelu avautui yrityksille ja vuodesta 2016 alkaen palvelu on ollut saatavissa suoraan yksityishenkilöille MedixLab -portaalissa. Etänäytteenotto laskee testaamisen kynnystä. Lisäksi se säästää sekä terveydenhuollon ammattilaisten että yksityishenkilöiden aikaa ja vaivaa. Etänäytteenottopalvelu on useissa kunnissa jo vakiintunut käytäntö klamydian ja tippurin testauksessa. Monet elintarvikealan yritykset ovat ottaneet käyttöönsä salmonellan etänäytteenottopalvelun, jolloin työntekijät voivat tulostaa itse salmonellatodistuksen ja toimittaa sen työnantajalleen.